vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

WhatsApp introduce o nouă opțiune: „mesaje care dispar”

WhatsApp va introduce opțiunea „mesaje care dispar”. Aceasta va șterge textele de pe telefonul expeditorului, cât de pe cel al destinatarului după șapte zile, informează BBC, potrivit libertatea.ro.

Aplicația deținută de Facebook, care are două miliarde de utilizatori în întreaga lume, a anunțat că setarea va ajuta la menținerea discuțiilor private. Destinatarii vor putea în continuare să captureze sau să redirecționeze orice mesaje, fotografii sau videoclipuri pe care doresc să le păstreze.

Până la sfrșitul acestei luni, utilizatrii WhatsApp vor putea beneficia de noua opțiune. În aprilie 2019, directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, s-a angajat să opereze câteva modificări în rețeaua socială pentru a oferi utilizatorilor mai multă confidențialitate. Acesta a promis că va încerca să ofere mai multe modalități de partajare a conținutului, inclusiv mesajele care dispar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania speră să-și integreze platformele de mesagerie, făcând WhatsApp, Instagram și Facebook Messenger interoperabile. Aplicația de mesagerie rivală Snapchat, care a oferit inspirație pentru o serie de funcții Facebook, a fost construită pe principiul dispariției mesajelor.

Politica