vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujienii continuă lupta împotriva Covid-19: „Vom continua să depunem toate eforturile pentru ca cetățenii să fie în siguranță”

Primarul reales în Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că a ținut să supravegheze personal dezinfectarea străzilor orașului pe care îl conduce și este mulțumit de felul în care târgujienii au ținut piept coronavirusului până în acest moment, ținând cont de faptul că în țară, situația epidemiologică este destul de complicată.

„Am ținut să supraveghez personal acțiunea de dezinfectare a străzilor din municipiul Târgu Jiu. În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu prefectul județului și cu directorul DSP Gorj, am dat curs recomandărilor reprezentanților acestor instituții pentru a reduce cât mai mult riscul creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19. Încă de la începutul pandemiei, am luat măsurile necesare pentru siguranța cetățenilor din Târgu Jiu, ceea ce se reflectă într-un număr mai mic de cazuri decât în alte zone din țară. Din păcate, situația la nivel național s-a înrăutățit, dar vom continua să depunem toate eforturile și să facem tot ceea ce ține de noi pentru ca cetățenii să fie în siguranță”, a spus Marcel Romanescu.

Dezinfectarea a avut loc miercuri dimineața, a doua zi după ce coronavirusul a făcut ravagii în România. Marți, erau raportate 4.724 de cazuri noi de COVID-19 din 28.876 de teste efectuate. Totodată, 104 români au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus, cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica