vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Artistul plastic Dan Virgiliu Dimulescu a fost răpus de COVID-19

Dan Virgiliu Dimulescu, unul dintre cei mai cunoscuți pictori din România, a încetat din viață după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Pictorul se afla internat la Spitalul Municipal Caracal, iar infecția cu coronavirus i-a afectat 80% din plămâni. Nu a mai avut nicio șansă să învingă Sars-Cov-2 având în vedere că suferea și de diabet.

Dan Virgiliu Dimulescu a condus vreme de peste 20 de ani Clubul Copiilor „Marius Bunescu“ din Caracal, până la pensionare, în anul 2017, îndrumând paşii a generaţii întregi de copii talentaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anunţul morţii sale a fost făcut pe contul oficial al Primăriei Caracal. 

„Cu nemăsurată tristeţe aflăm astăzi de moartea domnului profesor Dan Virgiliu Dimulescu şi de aceea simţim nevoia să transmitem pe această cale celor apropiaţi cele mai sincere condoleanţe.  

De azi înainte nu-l vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleaca niciodată.  Odihnească-se în pace!“, este mesajul reprezentanţilor Primăriei Caracal.

Dan Virgiliu Dimulescu a avut expoziții în toată ţara şi în străinătate. Lucrările sale se regăsesc în colecţii particulare din Anglia, Italia, Bulgaria sau Canada, informează realitateadeolt.net

foto: olt-alert.ro

Politica