vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 octombrie 2020. Capricornii se confruntă cu o dilemă

Berbec

Ziua se anunță productivă din punct de vedere profesional. Rezolvi un număr mare de probleme rămase restante de mai multă vreme și acest lucru îți aduce un sentiment de mulțumire. Ești binedispus și acasă și îți surprinzi partenerul de viață cu ideea unei ieșiri la o plimbare sau a petrecerii unei seri în doi.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Găsești motive să nu disperi din cauza unei decizii pe care trebuie să o iei cu privire la locul de muncă. E vorba de o schimbare care ți-a fost propusă, un proiect nou sau mutarea biroului în altă clădire. Nu ești sigur care e alegerea corectă, iar timpul se scurge și trebuie să dai un răspuns. E posibil să ceri sfatul unui coleg, poate el știe cum ar fi mai bine.

Gemeni

Mișcarea fizică este recomandată astăzi pentru Gemeni. Nu numai că va consuma toată energia pe care o aveți în exces, dar va fi și bună pentru sănătatea voastră! Nu trebuie să alergaţi kilometri întregi sau să faceţi une fort excesiv. Mergeți la o plimbare și asigurați-vă că vă îmbrăcaţi corespunzător.

Rac

Ziua aduce posibilitatea întâlnirii unui om care să-ți trezească interesul. Știi că nu o să-ți fie ușor să câștigi atenția persoanei respective, dar crezi că nu ai nimic de pierdut dacă încerci să faci acest lucru. Toate lucrurile bune în viață se obțin prin eforturi, iar tu ești dispus să consumi energie pentru a câștiga simpatia acelui om.

Leu

S-ar putea să te regăsești într-o conversație de grup în care toată lumea e de acord cu toată lumea, cu excepția ta. Fii tare și împărtășește punctul tău de vedere unic, indiferent cât de nepopular este. Dezbaterea nu e punctul forte al tuturor, deci o sa vezi una sau două persoane care se enervează. Zâmbește și fii calm. Nu lua nimic personal și s-ar putea să schimbi câteva păreri.

Fecioară

Reușești să acorzi un umăr de sprijin unui om apropiat care are nevoie de o vorbă bună. Regreți că nu poți face mai mult, dar situația e complicată și problemele sunt sensibile. Ai parte de clipe frumoase, relaxante în sânul familiei și capeți energia necesară pentru a duce la capăt activitățile profesionale, care se dovedesc istovitoare.

Balanță

Apar niște probleme financiare care îți vor da mari bătăi cap. Te străduiești să găsești o soluție ca să mai acoperi din lipsuri, iar vânzarea unor bunuri de care voiai să scapi de multă vreme, e o idee destul de bună. Familia este unită și greutățile vor trece rapid.

Scorpion

Dacă cineva te calcă pe coadă azi, rezistă tentației de a-i face același lucru. Tentanția să îi faci să se simtă așa cum te simți tu există, dar trebuie să te ridici deasupra ei. Dacă intri în defensivă nu te ajută să clarifici lucrurile, așa că dacă e nevoie îndepărtează-te. Și dacă nu poți face asta, „ucide-i” cu bunătatea ta. Să le arăți că nu te pot atinge cu nimic rău îi va înnebuni mai rău decât dacă ai țipa și tu la ei.

Săgetător

Ești într-o perioadă în care dai dovadă de energie și perseverență, chiar dacă ce ai de făcut nu e chiar cel mai ușor lucru cu care te-ai întâlnit. Reușești să treci prin ziua încărcată cu succes și seara petrecută în compania persoanei iubite este recompensa pe care ai așteptat-o o zi întreagă și pe care o meriți cu desăvârșire.

Capricorn

Decizia de a face drumul ăla lung, pe care o tot amâni, are toate șansele să nu mai poată fi ocolită și astăzi. Se va pune presiune pe un răspuns pe care trebuie să îl dai, dar te temi atât de repersusiunile unei asemenea aventuri, cât și de reacția pe care o va cauza un eventual refuz al tău. E o dilemă serioasă și trebuie să-i găsești rezolvarea cât mai curând.

Vărsător

Pentru Vărsători, mijlocul de săptămână ar putea fi destul de dificil. La muncă, dacă nu te poți concentra sau dacă te simți obosit, ai face bine să vorbești sincer cu șefii tăi și cu siguranță vei găsi înțelegere și bunăvoință. Dacă ai de terminat proiecte mai complicate, sfatul astrelor pentru tine este să încerci să obții o amânare pentru zilele următoare. Altfel, riști să strici tot ce ai realizat până acum.

Pești

Problemele cu partenerul de viață ți-au dat bătăi de cap vreme îndelungată, dar nu ți-ai pierdut speranța că își vor găsi o rezolvare care să vă avantajeze pe amândoi. Te gândești că poate e o idee bună să plecați pentru câteva zile din oraș, poate va ajuta la dispersarea tensiunilor și la relaxarea de care aveți nevoie.

Politica