vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un pompier a fost imobilizat cu electroșocuri după ce și-a bătut soția însărcinată!

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă este cercetat de Parchetul Militar după ce și-a bătut soția însărcinată de față cu cei trei copii ai lor.

Femeia de 38 de ani a povestit pentru presa locală momentele de coșmar prin care a trecut duminică seara, când a fost agresată în propria locuință de soțul ei, care lucrează ca pompier la ISU Botoșani. Aceasta a spus că, deși este gravidă, individul a început să o bată din senin de față cu cei trei copii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, notează libertatea.ro.

La un moment dat, femeia a reușit să scape din mâinile soțului și să alerteze poliția. Ulterior, însă, bărbatul a imobilizat-o şi a blocat uşa apartamentului. Când au ajuns la adresă, poliţiştii şi jandarmii au fost întâmpinaţi de refuzul bărbatului de a le deschide, scrie aceeași sursă citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au spart ușa casei pentru a o putea salva pe femeie și au rămas îngroziți de ce au văzut.  Individul a oprit curentul electric și o ținea pe femeie sub amenințarea cuțitului. Oamenii legii au reuşit să îi distragă atenţia bărbatului suficient de mult pentru a-l putea imobiliza.

„În interiorul locuinţei, a fost identificat un bărbat de 38 de ani, care exercita acte de violenţă şi ameninţări faţă de soţia sa. Poliţiştii au intervenit folosind bastonul cu electroşocuri pentru imobilizarea acestuia, ulterior fiind condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Bărbatul este acum cercetat de Parchetul Militar pentru faptele sale. Cazul a intrat şi în atenţia conducerii ISU Botoşani, care, deşi bărbatul era în timpul liber, a demarat o anchetă.

La nivelul unităţii s-a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. Nu admitem şi nu suntem de acord cu astfel de comportamente, de care ne dezicem. Instituţia noastră pune accent pe înaltă moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni”, a precizat ofiţerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Politica