joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Un piroman care a dat foc mașinii unui magistrat, reținut în vederea arestării!

Polițiștii mehedințeni au reținut ieri un bărbat pe cât de tânăr pe atât de periculos. Este vorba de un tânăr în vârstă de 29 de ani care, potrivit anchetatorilor, în urmă cu circa 4 săptămâni ar fi incendiat în toiul nopții, mașinii unei judecătoare din Orșova. Ieri piromanul urma să fie prezentat unei instanțe în vederea arestării preventive.
„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 29 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, distrugere și amenințare. Din probatoriul administrat, s-a stabilit că, la data de 01 septembrie a.c., bărbatul ar fi incendiat un autoturism ce se afla parcat, pe raza municipiului. De asemenea, în urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că, în noaptea de 30/31 august, bărbatul ar fi incendiat porțile de acces ale unei proprietăți ce aparține aceleiași părți vătămate”, declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, agentul – șef  Andreea Rădoi.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, distrugere și amenințare, tânărul fiind reținut, pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. Ieri, el urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin în vederea luării unei măsuri preventive.
Mașina unei judecătoare de la Judecătoria municipiului Orșova a luat foc la începutul lunii septembrie. Autoturismul a ars ca o torță, în jurul orei 5.00 dimineața, într-o parcare din Severin, când pompierii au fost solicitați să intervină. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Politica