vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 octombrie 2020. Leii trebuie să fie mai organizați

Berbec – Astăzi pui un accent mare pe carieră și pe anumite schimbări pe care le-ai dori să le faci.  Unele obstacole deși par că îți pun bețe în roate, ele vin de fapt pentru că astrele te sfătuiesc să mai privești odată situația ,, la rece’’ deoarece așa poți găși soluțiile cele mai simple. Persuasiunea este calea reușitei.

Taur – Astăzi este o zi în care ești focusat pe imaginea ta și pe ce vrei cu adevărat să arătați lumii. Ego-ul își spune cuvântul și bine face, deoarece este timpul să treci la acțiune. Încearcă totuși să nu grăbeșți lucrurile, ci să faci pași mici și siguri spre ceea ce îți dorești.

Gemeni – Sunt multe lucruri pe care le simți, le intuiești și aceasta este una din acele zile în care poți să te bazezi pe asta. Deciziile trebuie luate cu sufletul, acceptate și asumate. E o zi bună pentru a face ordine în propriile gânduri, planuri și ambiții, să vezi exact de ce ai avea nevoie cu adevărat și la ce trebuie renunțat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac – Dacă până acum te-ai tot gândit cum să faci să le fie celorlalți bine, acum a venit și momentul în care să te mai gândești și la tine, la ce ai nevoie și la ce te-ar face fericit. Fie că e vorba de o nouă achiziție, un masaj sau 2 ore de plimbare, toate sunt binevenite pentru mintea și sufletul tău.

Leu – Toate treburile ce țin de casă personală, moșteniri, acte sau facturi trebuie cumva organizate, aranjate. Partea bună este că odată ce ți-ai făcut un plan, te vei simți mult mai bine. Chiar dacă nu termini toată treaba astăzi, măcar știi că ai început și ai altă motivație pentru zilele ce urmează.

Fecioara – Comunicarea este punctul tău forte și îți poate fi astăzi de folos mai ales în relațiile de muncă. Pe acest sector acum poți lămuri, planifică și te poți sfătui cu cei din jur pentru o activitate importantă. Având Soarele de partea ta, poți fi chiar tu persoană care ia inițiative și strălucește prin idei bune.

Balanță – Fie că vrei să aranjezi lucrurile acasă într-un alt fel, plănuieșți să achiziționezi o nouă aparatură sau efectiv vrei să aduci o notă de ,, altceva’’ în spațiul în care îți găsești liniștea sufleasca, astăzi este acea zi în care poți să iei decizi bune. Comunică și celor dragi acest lucru, pot veni cu idei foarte bune care sa iti sară in ajutor!

Scorpion – Pui accent pe succesul pe care vrei să îl atingi la nivel mare, dar ești conștient că inițial trebuie început cu pași mici. Partea bună este că deși poate nu tot ce se întâmplă îți este pe plac, te afli totuși într-un mediu prielnic și care îți susține creativitatea.

Săgetător – Gândul va stă fie la niște analize, fie la alte aspecte legate de sănătate și de care trebuie să va ocupați. Încercați să va creșteți imunitatea în mod natural, deoarece este posibil că în această perioada medicamente să nu dea neapărat rezultatele așteptate.

Capricorn– Poate încă nu simți că ești în locul care trebuie, că ai mai putea face ceva,  că tot parcă te învârți în cerc. Ideea e că Saturn vrea că tu să faci lucrurile încet și bine, nu uită că nici Roma nu s-a construit într-o zi! Nu uita sa ceri divinității ghidare!

Vărsător – Sunt unele lucruri care ți-au rămas pe suflet și care cumva trebuie lămurite, discutate și făcut pace cu ele. E mai bine să fii sincer și să spui exact ce gândeșți, decât să trăiești cu îndoială. Cealaltă persoană nu are de unde să știe ce e în mintea ta.

Pești – Discuții cu oameni, firme sau anumite situații care au legătură cu străinătatea. Marte este o planetă destul de impulsivă, de foc, deci indicat este să nu mergeți pe instinct, ci pe rațiune orice subiect ați aborda. Cereți ghidare divină oricând aveți nevoie și veți primi.

Politica