vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Falşi jurnalişti, la secţiile de votare din Dolj

Update/ Trei barbati s-au dat drept jurnalisti la Radovan. Au fost prinsi de politie.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în apropiere unei secţii de votare din comuna Radovan, se aflau 3 bărbaţi care aşteptau de o perioadă mai lungă de timp, aceştia având la vedere legitimaţii de presă.
Cei în cauză au fost legitimaţi de poliţişti, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia nu erau angajaţi ai postului de televiziune care apărea menţionat pe legitimatiile respective.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.”-IPJ Dokj

Reprezentanţii postului local de televiziune Oltenia Tv au depus plângere penală pe numele a doi bărbaţi care pretindeau a fi jurnalişti ai televiziunii. Bărbaţii foloseau legitimaţii false pentru a intra în secţiile de votare din judeţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Oltenia Tv a făcut plângere penală pe numele a două persoane ce se dădeau jurnalişti ai televiziunii, folosind legitimaţii false pentru a intra în secţiile de vot din judeţul Dolj. Menţionăm că cei doi „aşa-zişi jurnalişti” nu au fost niciodată angajaţii postului nostru şi nu au primit legitimații în acest sens de la Oltenia Tv”, au anunţat reprezentanţii televiziunii.

Politica