duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcenii își pot înmatricula mașinileși la Drăgășani

Începând cu această săptămână, un punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) va fi deschis în Drăgășani. Acolo, cetățenii din sudul județului vor putea depune documentele necesare pentru înmatricularea vehiculelor și pentru obținerea autorizațiilor provizorii.

Potrivit autorităților locale, acest punct de lucru a început să funcționeze de ieri, într-un spațiu situat în sediul Primăriei municipiului Drăgășani, din str. Piața Pandurilor nr. 1. Oamenii vor putea să-și înmatriculeze mașinile doar în anumite zile din săptămână: marți: 08.30 – 14.30, iar joi: 12.00 – 18.00.

„Prin deschiderea acestui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor la Drăgășani, al doilea mare pol de dezvoltare urbană din județ, vor fi rezolvate două probleme majore care ne-au fost semnalate des. În primul rând, cetățenii din partea de sud a județului Vâlcea nu vor mai fi nevoiți să vină la Râmnicu Vâlcea pentru înscrierea vehiculelor pentru că acum au acest serviciu aproape de casă, iar în al doilea rând, atât ei, cât și locuitorii din restul județului vor scăpa de aglomerația de la ghișeele din Râmnicu Vâlcea. Aceasta a fost o solicitare mai veche a locuitorilor din sud, a cărei soluționare însă, ca și în cazul redeschiderii spitalului din Bălcești, a trenat ani buni. Mulțumesc actualului Guvern și în special domnului ministru Marcel Vela, pentru că ne-a ajutat să rezolvăm această problemă, iar cetățenii din această zonă pot beneficia fără prea mult efort și fără costuri suplimentare de aceste servicii publice. Pentru început, la acest punct de lucru vor fi preluate doar documentele necesare operațiunilor de înmatriculare și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii, dar în scurt timp activitatea va fi extinsă”, a precizat prefectul județului Vâlcea, domnul Sebastian Fârtat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica