vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Update/Masura, doar pentru o parte dintre elevi. Colegiul „Fratii Buzesti” se inchide

Update/In Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta nu s-a modificat scenariul la Colegiul National „Fratii Buzesti”. Elevii si profesorii cu Covid-19 si-au desfasurat activitatea intr-un singur corp de cladire. Astfel, doar elevii de aici, respectiv cei de gimnaziu si cei de liceu, vor face cursuri online in urmatoarele doua saptamani, scoala ramanand in scenariul galben. La gimnaziu sunt 26 de clase, iar la liceu 32.

Cursurile vor fi suspendate cel putin pentru doua saptamani la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova, din cauza cazurilor de coronavirus aparute aici. DSP Dolj a facut o ancheta, iar Consiliul de Administratie a decis sa treaca la scenariul rosu, elevii urmand sa invete online. Decizia este acum pe masa ISJ Dolj si va ajunge apoi in Comitetul pentru Situatii de Urgenta care are cuvant final.

Conform unor surse, trecerea la scenariul rosu ar viza invatamantul gimnazial si liceal. Cei mai mici dintre elevi ar fi obligati sa mearga in continuare la scoala. Mai multi parinti s-au plans de faptul ca in invatamantul primar clasele ar fi aglomerate si ca nu cred ca sunt luate suficiente masuri de protectie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pana acum nu s-a comunicat un numar total al persoanelor cu risc din aceasta institutie de invatamant. Oficial, sunt trei elevi si doi profesori cu coronavirus.

Oficial, in scolile din Dolj, pana la acest moment, au fost confirmati 10 elevi cu coronavirus si 8 dascali. Acestora li se adauga alti 9 elevi de la Colegiul Militar Craiova.

Vom reveni

Politica