miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Candidatul PRO ROMÂNIA, Dorel Eugen Morugă, pentru funcția de primar la Coțofenii din Dos

„Cunoscându-l, pot afirma cu mare convingere faptul că este capabil să schimbe în bine viitorul comunei Coțofenii din Dos. Echipa Pro România îl susține și îi asigură pe toți cetățenii comunei că nu vor regreta încrederea și votul acordat candidaților noștri!
Mi-am propus să formăm o echipă de oameni puternici, determinați să ducă la bun sfârșit proiectele propuse. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm la vot!” – Florinel Stancu, candidatul la Președinția Consiliului Județean Dolj.
Domnul Morugă are 44 de ani, lucrează în cadrul Complexului Energetic Oltenia, sucursala SE Ișalnița, unde își desfășoară activitatea cu bună credință și profesionalism. Este un bun manager, capabil să gestioneze în mod profesionist situații de criză și termene limită. Colaborează bine în echipă și este dispus să se implice întru totul în administrația locală pentru a se asigura că schimbă fața comunei.

Dorel Eugen Morugă: Sunt un bun ascultător, un bun manager, capabil să gestionez în mod profesionist situații de criză și termene limită. Lucrez bine în echipă și sunt dispus să mă implic întru totul în administrația locală pentru a mă asigura că schimb fața comunei.
Vreau să văd nu numai dorința de a face lucruri, ci și perseverența de a le implementa, pentru că și copiii noștri merită un mediu în care să primească o educație modernă, să aibă o viață socială activă și diversă, să își poată construi o carieră și să își întemeieze o familie.
Așadar, am hotărât să mă implic și mai mult pentru a realiza aceste obiective, candidând la funcția de primar al comunei noastre.
Îmi doresc să-mi fiți alături, să construim împreună o echipă care să ofere condiții de trai mai bune pentru toți locuitorii comunei. Vă invit să începeți chiar acum, citind despre câteva dintre inițiativele incluse în proiectul meu pentru Coțofenii din Dos, deoarece comuna noastră trebuie transformată într-o comună cu adevărat europeană.

Menționăm câteva dintre prioritățile sale ca viitor primar:
• Pentru prima dată în istoria comunei Coțofenii din Dos se va înființa un birou specializat în accesarea fondurilor europene și managementul proiectelor;
• Obținerea fondurilor necesare pentru Dezvoltarea Infrastructurii Școlare, prin modernizarea și introducerea toaletelor în incinta școlilor;
• Înființare Serviciu propriu de evidența persoanelor în vederea întocmirii cărților de identitate (buletine);
• Crearea de locuri de muncă cu ajutorul investitorilor, pentru a oferi mai multe șanse cetățenilor;
• Obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii;
• Rezolvarea promptă a tuturor problemelor cetățenești ce țin de administrația publică locală;
• Încheierea unor contracte de colaborare cu mai multe ONG-uri în vederea rezolvării diverselor probleme ale comunității;
• Digitalizarea în procent de 100% a Primăriei;
• Înființarea în fiecare sat de stații pentru plata facturilor și a impozitelor locale (telefon, curent electric);
• Inițiere proiect introducere apă, canal și gaze în cele 3 sate: Coțofeni, Potmelțu și Mihăița;
Vă invităm să-i fiți alături și să-l susțineți deoarece comuna Coțofenii din Dos poate fi transformată într-o comună cu adevărat europeană cu Dorel Eugen Morugă. Votați poziția nr. 3 pe buletinele de vot!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ DOLJ, executat de SC Inter Regional Management SRL, CMF 21200010

Politica