vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Târgu Jiu, căutat de polițiști

Popescu Constantin-Florin, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, este căutat de polițiștii gorjeni după ce a plecat de la un centru de minori din oraș și nu s-a mai întors.
„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 10 septembrie a.c., Popescu Constantin-Florin, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea la fața locului, persoana fiind pusă în urmărire la nivel național”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
Oamenii legii desfăşoară în continuare activităţi specifice pentru depistarea minorului. Nu este prima dată când oamenii legii sunt înștiințați de plecarea puștiului. Acesta a mai părăsit domiciliul de mai multe ori. De fiecare dată, o nouă fotografie cu tânărul era lansată pe internet. Semnul de pe obrazul stâng îndepărtează orice fel de incertitudine dată de vârsta la care sunt făcute pozele.
Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 54 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi. În momentul plecării tânărul era îmbrăcat în pantaloni de culoare negru, geacă de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.
„Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, este apelul polițiștilor.

Politica