vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Muncitor prins sub un mal de pamant, in Simnic

Update/Barbatul a raspuns pozitiv la manevrele de resuscitare. A fost preluat de o ambulanta SMURD si dus la spital.

Politistii au deschis un dosar penal.

„În cursul acestei zile, un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe marginea DN 6B, în zona satului Izvor, a avut loc un incident în urma căruia un municitor care lucra la realizarea unui canal a fost prins sub o porțiune de pământ care s-a surpat.
Polițiștii prezenți la fața locului au intervenit împreună cu ceilalți muncitori pentru scoaterea bărbatului de sub pământ, iar unul dintre polițiști i-a acordat primul ajutor bărbatului, până la sosirea echipajelor medicale.
Ulterior, bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Șimnicu de Sus, a fost transportat la spital inconștient.
În cauză, polițiștii au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea sau nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.”-IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

___-

Un barbat de 54 ani, care lucra la introducerea retelei de apa si canalizare in Simnicu de Sus, a fost surprins sub un mal de pamant. El a fost scos de pompieri iar acum este resuscitat.

„Persoana surprinsa de un mal de pamant localitatea Simnicu de Sus. Intervine Sectia de Pompieri Craiova cu o autospeciala de decarcerare, un echipaj de prim ajutor si un echipaj de terapie intensiva cu medic.” – ISU Dolj

Politica