vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Fată de 13 ani, snopită în bătaie de alte tinere

Polițiștii din Gorj au început o anchetă, după ce o tânără de 13 ani a fost bătută de alte trei fete minore. Imaginile extrem de violente au fost postate pe rețelele de socializare, de unde au devenit virale într-un timp foarte scurt. Imaginile sunt șocante, întrucât la un moment dat fetița nici nu se mai poate ridica de pe jos.

”O leșinăm, lasă-mă să am și eu sclavă”, țipă una dintre agresoare în timp ce continuă să o pălmuiască pe adolescentă.

Deși, la un moment dat, fata nu se poate ridica, agresoarele continuă să o lovească cu picioarele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fata de 13 ani este pusă în genunchi, lovită cu picioarele, umilită și trasă de păr. Fetele care apar în imagini au fost deja identificate de polițiști și sunt audiate la această oră, alături de părinți.

Fata lovită este elevă la Şcoala generală nr.1 din Târgu Jiu. Tinerele violente au cam aceeaşi vârstă. Filmarea a fost realizată de un băiat, care se amuza pe seama celor întâmplate şi chiar le îndeamnă pe agresoare să lovească mai tare, scrie Adevărul.

După ce filmarea a fost făcută publică, a apărut prima oară pe pagina de Facebook Stop Bully România, polițiștii din Gorj au anunțat că le-au identificat pe agresoare.

Poliţia s-a autosesizat în legătură cu acest caz. Fetele agresoare au fost găsite de oamenii legii: „În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj dispunând efectuatarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14,din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii. Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe“, spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

foto: captură video

Politica