vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doar egal de ziua clubului! Peluza Sud 97 a arborat bannere împotriva patronului!

FCU Craiova a debutat cu un semi-eșec în Liga a II-a. Fanii echipei lui Mititelu au marcat ziua clubului pe stadionul Tineretului

FCU Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida susținută în deplasare, la Miercurea Ciuc. Gazdele au deschis scorul în minutul 11, după o greșeală colectivă a apărării oltene. Ciolacu, Răducanu și Bălan au avut șanse imense de egalare, în prima parte a jocului, niciuna concretizată. Ratarea începutului de sezon le-a aparținut însă gazdelor, decarul acestora trimițând pe lângă, de la 20 de metri, cu 7 metri de poartă goală în față, după ce goalkeeper-ul Popa, ieșit în întâmpinare, ratase tackling-ul. În cele din urmă, echipa lui Mititelu a reușit egalarea în minutul 4 al prelungirilor, prin Anghelina. Răducanu a mai ratat o ocazie foarte mare în ultimele secunde, iar meciul s-a terminat la egalitate. Nicolo Napoli a început meciul cu: Popa – Gîț, Gugu, Jeremy, Negru – Pop, Anghelina, Cristea – Răducanu, Ciolacu, Bălan. A mai intrat Raicea.
Cum și CSU și FCU Craiova se bat în continuare pentru istorie și palmares, până la un verdict final, ambele echipe și-au sărbătorit sâmbătă Ziua Clubului. Așa că rezultatul de egalitate în zi de sărbătoare nu poate fi considerat o reușită.
În timp ce Gîț și compania prestau la Miercurea Ciuc, suporterii echipei erau pe stadionul Tineretului, unde au arborat mai multe bannere, unele îndreptate contra patronului Adrian Mititelu și antrenorului Napoli.
Pe pagina de facebook au postat: „Astăzi, cum bine știți, echipa noastră dragă a împlinit vârsta de 72 ani. Ani plini de momente glorioase, momente care au făcut suflarea oltenească să tresară de bucurie, dar și momente mai grele, peste care am trecut împreună, cu capul sus. La mulți ani, Știința! Te iubim mai mult ca oricând! Cât am fi vrut să fim lângă tine azi, la ceas aniversar, Să-ți cântăm pentru cei 72 ani clădiți cu onoare/ Luptă să redevii mare, că tu ești fără de-adversar/ Și ai dovedit tuturor că ești nemuritoare!”

Politica