joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 septembrie 2020. Bat clopotele de nuntă pentru Gemeni

Berbec

Este nevoie să acorzi mai multă încredere celor dragi. Chiar dacă în trecut ai trecut prin dezamăgiri, nu înseamnă că toată lumea este la fel. Spre finalul zilei ai putea primi o serie de vești și surprize plăcute.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii trebuie să recunoască faptul că au greșit în fața unei persoane importante. Este nevoie de sinceritate, mai cu seamă dacă este vorba despre persoana iubită. Nu este o soluție bună să adopți tăcerea drept strategie. Astfel, vei adânci și mai mult prăpastia și ai putea cauza o despărțire.

Gemeni

Gemenii trec printr-o perioadă minunată din punct de vedere sentimental. Pentru asta ai nevoie de mult curaj, dar și să îți deschizi inima. Totodată există șansa ca unii nativi să își întâlnească marea iubire și să se căsătorească. Astfel că până spre finalul anului este posibil să bată clopote de nuntă.

Rac

Nativii din zodia Racului se confruntă cu probleme financiare. Este ideal să încerci să îți înfrânezi dorința de cheltuială. Astăzi nu este o idee bună să începi să cheltui, mai ales dacă nu sunt esențiale cumpărăturile tale.

Leu

Ai putea să te gândești să aduci un suflu nou în viața ta. Se pare că relații mai vechi prind contur în prezent. Îți poți încerca norocul, așa că nu ar strica să dai un semn chiar tu. Ar fi timpul să investești în ceva ce poți vedea crescând sub ochii tăi.

Fecioară

În ultima vreme viața ta este dominată de haos. Ar trebui să încerci să te organizezi mai bine. Pentru asta, poți apela la sfaturile unui prieten, care se va bucura să ți le ofere. Astfel, vei descoperi modalități noi de organizare, care să ți se potrivească.

Balanță

Astăzi este o zi plină pentru tine pentru că ai multe proiecte pe listă. Totuși, încearcă să faci o selecție pentru că prea mult stres nu îți face bine. Ai putea să privești lucrurile detașat și să te implici în ceva pozitiv pentru a te distrage de la emoțiile negative care te cuprind uneori.

Scorpion

Scorpionii trebuie să ia parte într-o negociere delicată. Totuși, lucrurile pot fi întoarse în favoarea ta cu puțin umor. Apelează la simțul tău fin și încearcă să faci și mici compromisuri. Cheia succesului este să fii flexibil până în punctul în care îți poți permite asta.

Săgetător

Nativii acestei zodii beneficiază de multă inspirație în această zi. Totuși, asigură-te că vorbești aceeași limbă cu ascultătorii tăi. Axează-te pe conceptele cheie astăzi și lasă detalii pentru o altă zi. Altfel riști să rămâi neînțeles.

Capricorn

Capricornii sunt nevoiți să muncească din greu vineri. Așadar, vei avea nevoie de multă concentrare pentru a duce sarcinile de serviciu la bun sfârșit. Totuși, pe plan sentimental lucrurile tind să fie complicate. Cineva din trecutul tău reapare și te face să te simți inconfortabil. Încearcă să nu te lași afectat de aceste sentimente și nu lua decizii pe care le vei regreta mai târziu.

Vărsător

Vărsătorii se ocupă de un proiect de anvergură și sunt tentați să facă sacrificii pentru a-l finaliza. Totuși, asigură-te că iei în calcul și un eșec. Nu trebuie să te aventurezi în prea multe cheltuieli dacă nu ai o situație financiară solidă. Spre seară ai putea primi vești importante.

Pești

În plan sentimental, lucrurile nu stau foarte bine. Astfel, Peștilor li se reproșează multe din partea persoanei iubite. Totuși, deși vei fi tentat să fugi, acceptă criticile și încearcă să redresezi lucrurile. Spre seară ai putea primi o veste despre o moștenire importantă.

Politica