Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt: Doi bărbaţi din Caracal, reţinuţi după ce au forțat o femeie să urce într-o maşină

Publicat

pe

Doi bărbaţi din municipiul Caracal au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate, ameninţare şi violare de domiciliu după ce au intrat în locuinţa unui bărbat din Corabia, au urcat-o pe concubina acestuia într-o maşină şi apoi au plecat cu femeia împotriva voinţei ei într-o direcţie necunoscută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, „La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv, în care au fost identificaţi 4 bărbaţi, precum şi concubina apelantului”.

În urma probatoriului administrat în cauză, au fost reţinuţi un bărbat în vârstă de 31 de ani şi un bărbat în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, ei fiind bănuiţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu.

Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă, informează Agerpres.Continue Reading