sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi pompieri mehedințeni și-au găsit sfârșitul într-un accident rutier

Pompierii mehedințeni au fost zguduiți, joi, de o veste cutremurătoare. Doi salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți și-au pierdut viața, în urma unui accident de circulație petrecut în noaptea de 2 spre 3 septembrie, în județul Caraș Severin.

Reprezentanții ISU Mehedinți au postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituției, în care și-au exprimat regretul față de cele întâmplate și au transmis condoleanțe familiilor celor doi:
„Astăzi, 3 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.
Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.
Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – „VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.
Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri”.

În memoria pompierilor decedați, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele ISU Mehedinți au ținut un moment de reculegere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica