Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Doi pompieri mehedințeni și-au găsit sfârșitul într-un accident rutier

Publicat

pe

Pompierii mehedințeni au fost zguduiți, joi, de o veste cutremurătoare. Doi salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți și-au pierdut viața, în urma unui accident de circulație petrecut în noaptea de 2 spre 3 septembrie, în județul Caraș Severin.

Reprezentanții ISU Mehedinți au postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituției, în care și-au exprimat regretul față de cele întâmplate și au transmis condoleanțe familiilor celor doi:
„Astăzi, 3 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.
Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.
Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – „VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.
Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri”.

În memoria pompierilor decedați, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele ISU Mehedinți au ținut un moment de reculegere.

Continue Reading