vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O familie din Cehia și-a pierdut câinele pe Transfăgărășan și oferă 4000 de lei recompensă

De aproape o lună de zile, o familie din Cehia își caută disperată câinele lup pierdut în zona Transfăgărășan, în timpul vacanței petrecute în România.

Iubitorii de animale care au aflat despre pierderea cățelușei vor să o găsească și au creat o pagină de Facebook pe care au denumit-o „DORA vrea acasă” unde cei care au mai multe detalii despre aceasta îi pot contacta.

„Căutăm o femelă  foarte blândă, tânără de lup cehoslovac, pierdută pe 5 august în Transfăgărășan lângă  lacul Buda de o familie de turiști cehi. La momentul pierderii avea un mic rucsăcel negru ca-n poze pe spate (modelul e pe alt câine în poză). A fost atacată de câinii ciobănești liberi între Lacul Balea si Vârful Mircii”, se arată pe pagina de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dora, un câine lup cehoslovac, s-a pierdut pe data de 5 august în Transfăgărășan, lângă Lacul Buda, după ce stăpânii ei au fost atacați de niște câini ciobănești. La o zi după dispariție, Dora a fost văzută lângă Conacul Ursului, lângă un camping, foarte aproape de zona în care a fost pierdută, scrie Digi24.

Dora are ambele urechi cu semne și răspunde la comenzi în limba cehă: keme – vino aici și sedni: șezi.

Oricine o vede este rugat să sune la numerele de telefon: 0728936586 sau +00420773695472. Stăpânii Dorei oferă 4.000 de lei recompensă pentru cine o va găsi.

Politica