vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 1 septembrie. Berbecii au parte de succese profesionale

Berbec

Astrologii vin cu vești bine pentru cei aflați sub semnul Berbec. Aceștia vor reuși pe plan profesional și vor din răsputeri să își atingă obiectivele. Încercați să găsiți o modalitate prin care să găsiți drumul spre succes.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii sunt sfătuiți să se axeze mai mult pe viața socială. Încercați să mergeți să socializați cu prietenii, ieșiți undeva, poate la un restaurant, sau pregătiți o seară plăcută cu prietenii și familia.

Gemeni

Astrologii îi sfătuiesc pe cei aflați sub semnul Gemeni să lase totul de o parte astăzi. Este o zi tocmai bună pentru o călătorie și pentru recreare. Încercați să nu vă mai gândiți așa mult la iubire și gospodărie. Aveți totul deja pus la punct.

Rac

Racii au parte de o zi norocoasă astăzi. Aveți energie pozitivă și îi faceți mereu să zâmbească pe cei din jur. De asemenea, este posibil să primiți și un cadou din partea unei persoane dragi sau chiar să câștigați ceva ce vă doreați de mult.

Leu

Leii sunt nevoiți să se axeze doar pe interesele lor personale și să vorbească numai despre rezultatele pe care le-au obținut deja. Dacă vă lăudați în fața tuturor cu ceva ce nu ați reușit până acum, este posibil să picați într-o situație penibilă.

Fecioară

Nativii în Fecioară au parte de o zi perfectă pentru o întâlnire romantică și chiar pentru conceperea unui copil. Este momentul să dați startul familiei voastre și să aveți o discuție mai serioasă cu partenerul. De asemenea, pe plan profesional este posibil să primiți un bonus.

Balanță

Cei aflați sub semnul Balanță sunt sfătuiți să nu ofere atenție lucrurilor spuse de cei din jur, acestea vă vor putea influența și veți recurge la decizii pe care nu le agreați. Cel mai bine este să fiți pasiv și să lăsați rezolvarea problemelor pentru altă dată.

Scorpion

Scorpionii au șansa să își arate sentimentele pentru o persoană căruia i-au acordat multă atenție în ultimul timp. Cel mai probabil îi veți spune ce simțiți cu adevărat prin intermediului internetului, dar în realitate întâlnirea va decurge extrem de bine.

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să dea dovadă de respect și încredere în sine astăzi. Multe persoane de sex opus vor aștepta să vadă aceste lucruri.

Capricorn

Cei aflați sub semnul Capricorn au parte de o zi în care sunt nevoiți să asculte cu atenție și să evalueze persoanele din jur în funcție de meritele lor. Lasă mândria la o parte pentru astăzi.

Vărsător

Vărsătorii au parte de surprize pe planul sentimental, iar de astfel au parte și de mai multe oportunități, dar nu vă aruncați cu capul înainte. Faceți alegerile corecte și nu vă grăbiți.

Pești

Peștii dau dovadă de multă experiență dobândită de-a lungul anilor. Aceștia țin să rezolve foarte multe probleme și să facă față acestora. Dar trebuie să știți când să vă opriți, pentru că altfel vor apărea problemele de sănătate.

Politica