Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Terenuri de sport, mese pentru tenis de masă și aparate de fitness, amenajate în mai multe zone ale Severinului

Publicat

pe

Primăria Drobeta Turnu Severin a început amenajarea unui teren sintetic de fotbal, în zona Aleii Migdalului, o investiție care face parte din proiectul de reabilitare și modernizare a bazelor sportive din municipiu. De asemenea, în această perioadă, sunt amplasate mese pentru tenis de masă și aparate de fitness.
Mesele de exterior pentru tenis de masă sunt amplasate în mai multe zone ale Severinului, începând cu Parcul „Cildro” și Parcul „Eugen Mareși”.
Spațiile pentru mișcarea în aer liber din oraș vor fi completate cu aparate de fitness moderne, care au început să sosească și vor fi instalate în perioada următoare.
„Investițiile fac parte din proiectul pe care l-am inițiat în acest mandat, de extindere și modernizare a facilităților sportive și de relaxare în spațiile urbane, inițiativă ce își propune să reducă timpul petrecut de copii în online, în favoarea mișcării în aer liber.
Căutăm să amenajăm cât mai multe locuri de joacă sau pentru practicarea diferitelor sporturi pentru întreaga familie, dar este tot mai dificil, în condițiile în care o mare parte din terenurile libere au fost retrocedate după 1990.
Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea comunității”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Continue Reading