Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. Consiliul Județean achiziționează aparatură medicală și echipamente pentru prevenirea și limitarea infecțiilor COVID-19

Publicat

pe

Consiliul Județean Vâlcea a aprobat în ședința extraordinară de vineri, 21 august, două proiecte ce vizează achiziția de aparatură medicală și echipamente specializate pentru prevenirea și limitarea infecțiilor COVID-19, în spitalele vâlcene.
Sunt două proiecte pentru gestionarea crizei sanitare COVID-19 în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea și Spitalul Mihăești, proiecte pentru care există cereri de finanțare europeană, în valoare de 10.000.669 lei și, respectiv, de 2.719.394 lei.
Potrivit reprezentanților CJ Vâlcea, prin aceste demersuri, vâlcenii o să aibă asistență medicală de calitate, realizată cu aparatură performantă și cu măsuri de protecție, adecvate situației generate de pandemie.
Totodată, conducerea CJ Vâlcea și-a propus ca, în cel mai scurt timp, să elaboreze și documentația pentru un nou proiect, cu o valoare de aproximativ 770 mii lei, ce se adresează protecției beneficiarilor serviciilor oferite de DGASPC Vâlcea.
Proiectele pregătite de Consiliul Județean Vâlcea, în vederea finanțării din fonduri europene, au o valoare totală de 17.031.621 lei (circa 3,5 milioane euro).

Continue Reading