vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu microbuz. Opt oameni, la spital

Opt oameni au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Pielesti. In accident a fost implicat un microbuz si un autoturism.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 65, pe raza comunei Pieleşti s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele verificări au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Burduşani, Ilfov, care conducea un microbuz transport persoane pe DN 65, pe raza comunei Pieleşti a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Târgu Jiu, pe sensul opus de mers.
La faţa locului s-au deplasat şi 2 ambulanţe SMURD, o autospeciala transport personal şi victime multiple şi o autospecială de descarcerare din cadrul I.S.U. Dolj, precum şi 2 ambulanţe din cadrul S.A.J Dolj”, arata IPJ Dolj.
Conform Politiei, bărbatul de 29 de ani, care inițal era încarcerat în autovehicul şi alte 8 persoane, respectiv conducătorul microbuzului şi 7 pasageri din acesta, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, toţi fiind conştienţi.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica