Vâlcea. Mercedesul unei familii din Berbeşti, incendiat de rudele unui proxenet

Date:

Familia unui bărbat din localitatea vâlceană Berbeşti, care a salvat o fată din mâinile unui proxenet, a fost terorizată de acesta. Ca să să răzbune, proxenetul a incendiat maşina acestora. Făptaşii au fost prinşi după o urmărire ca-n filme.

Astfel, în noaptea de marţi spre miercuri, 11 / 12 august, proprietarii abia reveniseră din concediu când maşina parcată în faţa casei a fost cuprinsă de flăcări. Fetiţa cuplului, care încă nu adormise, a fost cea care a văzut scenele şocante şi şi-a alarmat părinţii: „Tati, tati, e cineva lângă maşină! Ne-a dat foc şi a vrut să intre şi în curte” E cineva… Tati, ne omoară!”, le-a spus fata, după cum avea să declare ulterior părintele, unui reporter al postului TV Antena3Vâlcea.

Victima a sunat la 112, iar poliţia a plecat în urmărirea făptaşilor pe care i-a prins după o cursă nebună ca-n filme, pe străzile din localitate: la un moment aceştia au pierdut controlul, au ieşit din decor, apoi şi-au continuat fuga pe picioare. Ulterior, după ce au fost prinşi, s-a constatat că erau beţi şi nici unul nu avea permis.

S-a stabilit că victima a fost ţinta răzbunării unei familii de romi, cunoscută în zonă drept „Clanul Senatorul”. Doi dintre membrii acestuia au fost cei care au incendiat maşina cu un cocktail Molotov, scrie Adevărul.

Reglarea de conturi în stil mafiot a fost pusă la cale de acum două luni, când proprietarul maşinii s-a dovedit singurul localnic care a avut curajul să se pună cu „Clanul Senatorul” salvând din mâinile acestora o fată forţată să se prostitueze în Occident.

Cei doi incendiatori: Călin Vasile zis „Amar” şi Grigore Ion Gabriel sunt acum după gratii, în urma unui mandat de arestare preventivă emis între timp de Judecătoria Horezu – Vâlcea.

foto: Adevărul

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...