joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții de amploare la clanurile interlope din 41 de județe

În această dimineață sunt în derulare 41 de percheziții pentru destructurării rețelelor infracționale din județele: Dolj, Mehedinți, Galați, Dâmbovița, Arad, Mureș, Covasna, Harghita, Constanța, Prahova, Hunedoara, scrie realitateadedambovita.net.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, transmite MAI.

Politica