sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început lucrările de reabilitare a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardul Dem Rădulescu cu strada Ostroveni

Autoritățile locale din Râmnicu Vâlcea au început lucrările de reabilitare a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardul Dem Rădulescu cu strada Ostroveni. Primăria susține că până la finalul săptămânii viitoare, râmnicenii vor putea circula normal în acea zonă.

„Au început lucrările de reabilitare a sensului giratoriu de la intersecţia bulevardului Dem Rădulescu cu strada Ostroveni, în cadrul programului Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente ale infrastructurii rutiere, iniţiat în primăvara acestui an. Asfaltarea efectivă este estimată să se finalizeze până la începutul săptămânii viitoare şi va fi urmată de realizarea marcajelor rutiere”, se arată într-un comunicat al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Traficul auto în intersecţie nu va fi restricţionat complet, ci se va desfăşura alternativ, pe câte o bandă de mers, conducătorii auto fiind rugaţi să tranziteze cu atenţie zona.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, în baza programului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente ale infrastructurii rutiere” demarat în primăvara acestui an, a început și reabilitarea străzii Mihai Viteazu – segmentul cuprins între bulevardele Nicolae Bălcescu şi Tudor Vladimirescu.

„Lucrările vor dura aproximativ 2 săptămâni şi nu se impune restricţionarea completă a traficului, acesta urmând să se desfăşoare alternativ, pe câte o bandă de mers. Totodată, de miercuri după-amiaza se reia traficul auto pe strada General Praporgescu, după restricţiile instituite de la finele săptămânii trecute”, au mai transmis reprezentanții primăriei.

Politica