sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A încercat să-şi vândă băieţelul ca sclav sexual unor turişti din Italia

Un tânăr de de 26 de ani care a încercat să-şi vândă copilul a fost arestat de poliţiştii italieni.

Incidentul a avut loc zilele trecute în staţiunea italiană Ostia, când mai mulţi turişti revoltaţi au anuţat la Poliţie că un bărbat care se plimbă cu un copil mic i-a întrebat dacă nu vor să-l cumpere pe micuţ, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Dacă iniţial s-a vehiculat ipoteza că băieţul ar fi fost răpit, ulterior s-a dovedit că era chiar fiul celui care voia să-l vândă.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a luat-o la fugă, însă prins şi încătuşat, nu înainte de a se da în spectacol. Acesta le-a spus poliţiştilor că micuţul „este Dumnezeu”, dar nu a găsit explicaţii atunci când a fost întrebat de ce a vrut să-şi vândă copilul, scrie Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul, despre care presa italiană scrie că este rom originar din România, trăieşte într-o tabără aflată în apropiere de Roma, alături de mai mulţi oameni fără adăpost, majoritatea români şi bosnaici.

Românul va fi cercetat pentru exploatare de minori şi riscă acum să-şi petreacă următorii ani după gratii. În plus, el a fost acuzat şi de agresarea unuia dintre poliţiştii care au încercat să-l oprească.

Băieţelul a fost preluat de autorităţi şi dus de urgenţă la un spital.

Jurnaliştii italieni scriu că micuţul se afla într-o stare jalnică, era subnutrit, dezbrăcat şi că se afla în stare de şoc după cele întâmplate. Flămând şi deshidratat, el se află acum în custodia autorităţilor italiene şi va fi predat unui centru special destinat copiilor cu probleme.

Politica