Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Elevii de 10 din Târgu Jiu, premiați de primar

Publicat

pe

Elevii de 10 din Târgu Jiu au fost premiați cu o sumă destul de mare. Fiecare tânăr ce a obținut rezultatul maxim la Evaluarea Națională și Bacalureat va va primi suma de 10.000 de lei.
„Am premiat astăzi elevii din Târgu Jiu care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Ei vor primi din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu câte 10.000 lei. Este un premiu binemeritat, o recunoaștere a eforturilor depuse de acești copii pe care ni-i dorim modele demne de urmat pentru toți tinerii din oraș. Rezultatul obținut la aceste importante examene este meritul lor, dar și al cadrelor didactice care i-au pregătit și al managementului unităților de învățământ ale căror cursuri le-au urmat”, a spus Marcel Romanescu, primarul orașului.
Edilul șef din Târgu Jiu spune că școlile din municipiu nu mai au nici măcar o scuză și că beneficiază de toate condițiile să pregătească elevi de 10.
„Acum școlile din Târgu Jiu beneficiază de tot ceea ce le este necesar pentru a oferi elevilor un act educațional de calitate. Ne dorim copii bine pregătiți, motivați, dornici să învețe. Îi pregătim pentru viitor și am convingerea că orașul va rămâne pe mâini bune. Felicitări, dragii mei! Meritați pe deplin acest premiu. Aș vrea ca anul viitor să putem premia mult mai mulți tineri! Felicitări și cadrelor didactice și directorilor unităților de învățământ!”, a mai spus primarul.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.