marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova scapă de salariul lui Meza Colli!

Paraguayanul este dorit cu insistență de echipa unde a fost împrumutat de-a lungul sezonului trecut.

Adus în Bănie cu surle, supranumit de la început „Mitriță de picior stâng”, Cesar Meza Colli, 28 de ani, nu a reușit să se impună în fotbalul mioritic, așa că în stagiunea precedentă a fost împrumutat la Keșla FK, grupare de la care, de altfel, a și fost adus. Patru goluri și patru pase decisive a contabilizat în cele 19 partide în care a prestat, reușind să încheie cu echipa pe locul 3.
Azerisport.com susține că gruparea Keșla a făcut deja o ofertă pentru a-l transfera definitiv pe Meza Colli, jucător care mai are contract cu oltenii până în vara lui 2021.
„Tarlan Ahmetov l-a transformat în piesa lipsă de care echipa avea nevoie. Și pentru Meza, Keșla este cea mai bună variantă”, au scris ziariștii azeri.
Jucătorul nu a dat încă un răspuns, declarând în media din statul ex-sovietic: „O să plec în România, pentru că mai am un an de contract cu Universitatea. Apoi, vom vedea. Totul va fi clar. Mai am timp până în august să merg în România, dar pentru început voi merge în Paraguay. Mă simt bine în Azerbaijdan”. 
La gruparea olteană, Meza Colli avea un salariu de aproximativ 10.000 euro. Astfel, și dacă nu va obține mare lucru din transferul definitiv în Azerbaijan, Mihai Rotaru ar recupera 120.000 euro, cât ar fi trebuit să-i plătească jucătorului în stagiunea 2020-2021, dacă sud-americanul s-ar fi întors în Bănie. 17 partide a bifat Meza la CSU Craiova. Paraguayanul a mai evoluat la Cesena, Alaves, Inter Baku și Zira. 3 partide are Meza Colli în campionatul Italiei.
În cazul în care jucătorul nu-și schimbă opțiunile pe ultima sută de metri, ar fi a treia despărțire în tabăra olteană în această vară. După ce Rotaru a reușit să se descotorosească de Marius Briceag și Carlos Fortes, jucători care nu au reprezentat decât surplus în ultima perioadă.

Politica