sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Război total între CSU Craiova și CFR Cluj! Cârțu le-a răspuns ardelenilor!

După victoria de la Botoșani, președintele oltenilor a dat replică la comunicatul clubului din Gruia

CSU s-a distanțat la patru puncte în fața celor de la CFR Cluj, iar Sorin Cârțu a răspuns comunicatului emis de ardeleni, în care se vorbea despre „fostele glorii implicate în acest fenomen”, aluzie directă la atacantul Craiovei Maxima.
Președintele oltenilor spune că nu a cerut înghețarea campionatului, așa cum au interpretat ardelenii: „N-au de ce să mă vizeze pe mine CFR. E treaba lor, nu este în atribuțiile noastre să răspundem. CFR a atacat tot timpul. Și după ce am jucat la ei, și după ce am jucat noi cu FCSB. Nu văd de ce să mă atace pe mine.
Am spus că noi jucăm pentru Champions League și ne-am câștigat dreptul de a avea un program normal, care să nu dezavantajeze nicio echipă. Eu continui să am opinia asta, că meciul nostru trebuia jucat când jucau și ei cu FCSB”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.
Cârțu pune comunicatul ceferiștilor pe seama situației încordate de la clubul din Gruia, generată de cazul de Covid 19, ce-l are ca subiect pe Alexandru Păun: „Atât timp cât ei nu dau un nume concret, Cârțu, Mihai Rotaru… ei acolo vorbesc la general. Noi n-avem ce să explicăm. Ei pot să se refere la oricine. Eu nu mă simt lezat de comunicatul ăsta. Nu mă interesează. Și dacă mă vizează, chiar nu mă interesează să comentez comunicatul lor.
Ei au un stres, acum toată lumea știe. E comunicatul unui club care se simte amenințat de ceea ce și-au propus și nu realizează. Ce, crezi că sunt primii care fac asta? Îi tratez cu superficialitate, cu indiferență”, a mai spus Cârțu.

CFR Cluj: „Sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de animalele de pradă!”
De la ce a pornit totul? CFR Cluj a emis un comunicat în care acuza rivala în bătălia pentru titlu de „nesimțire și ipocrizie”. Iată ce au scris clujenii:
„Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat.
Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. Le aducem aminte faptul că atunci când noi am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație. Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane.
ADN-ul campionilor nu se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte! Se călește prin lupta cot la cot cu adversarul. Suntem conștienți că e greu pentru unii să înțeleagă ce înseamnă să fii campion”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica