vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosarul Caracal: Martorul răpirii Alexandrei Măceșanu a văzut scena, dar nu a scos o vorbă

Un episod necunoscut publicului iese la iveală, la un an de la drama din Caracal.

Mai exact, un alt taximetrist din zonă a văzut cu claritate momentul răpirii fetei, însă bărbatul și-a văzut de treaba lui și nu a considerat că este cazul să vorbească despre acest incident. Asta chiar și după ce informațiile despre răpirea fetei au început să circule în media, scrie realitatea.net

Se pare că taximetristul îl cunoștea pe Dincă, fiind ”colegi” în breasla taximetrișitlor, dar și pe Alexandra o știa din vedere, fata obișnuind să circule cu taxiul sau să iasă „la ocazie”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, potrivit sursei citate, la scurt timp după dispariția fiicei lor în vârstă de 15 ani, taximetristul i-a transportat cu mașina chiar pe părinții Alexandrei. Deși a fost martor la discuția părinților îngrijorați, bărbatul de la volan nu scos, în continuare, nicio vorbă către părinții disperați.

Declarațiile acestuia apar și ele în deja-cunoscutul „dosar Caracal”, după ce crima a ieșit la iveală și a răscolit o țară întreagă. Oamenii care l-au audiat l-au întrebat pe taximetrist: ”De ce nu le-ați spus părinților că le-ați văzut fata?”. ”Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea”, ar fi răspuns bărbatul.

Politica