marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Alte două decese în rândul pacienților diagnosticați cu COVID-19, la Spitalul Caracal

În Olt s-au înregistrat alte două decese ale pacienților confirmați cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat cu domiciliul în Pitești, județul Argeș, și o femeie din Slatina, ambii internați la Spitalul Municipal Caracal.
Primul deces este al unei femei de 64 de ani, din municipiul Slatina, care a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 11 iulie, pe 12 a fost transferată la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport COVID-19. Decesul s-a produs pe 13 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Olteanca avea și alte afecțiuni: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II și hipotiroidie.
Bărbatul, originar din Argeș, a fost transferat de la Spitalul Pitești la Spitalul Caracal pe 12 iulie, iar marți, 14 iulie, a decedat. Acesta avea 76 de ani și suferea de insuficiență respiratorie formă gravă și bronhopneumonie.
De asemenea, numărul celor confirmați cu virusul, în județ, crește. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat alte nouă îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2, bilanțul fiind de 394 de cazuri, până în prezent.

Politica