vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenţii internaţionali riscă să fie deportaţi din SUA dacă universitățile vor susține cursuri online

Autoritatea pentru imigraţie şi vămi din SUA a anunţat luni că studenţii internaţionali vor trebui să iasă din SUA dacă universităţile lor au trecut la cursuri online din cauza pandemiei de COVID-19. Decizia afectează peste 1 milion de studenţi internaţionali, ce riscă să fie deportaţi din SUA.

Un nou regulament va fi definitivat în luna iulie şi se va aplica pentru un semestru, a anunţat Ken Cuccinelli, director adjunct al Departamentului pentru Securitate Internă american, scrie Agerpres.

Preşedintele Donald Trump a calificat marţi drept ”ridicolă” decizia Universităţii Harvard de a muta în sistemul online toate cursurile, din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, chiar şi pentru studenţii autorizaţi să stea în campus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Cred că este ridicol”, a declarat Trump în timpul unei mese rotunde la Casa Albă, prilej cu care a făcut un apel către şcoli şi universităţi pentru a-şi relua cursurile în toamnă. ”Vrem ca şcolile noastre să se deschidă, vrem ca ele să se deschidă rapid, de o manieră magnifică. Toată lumea vrea asta – mamele vor asta, taţii vor asta, copiii vor asta. A sosit momentul să facem acest lucru”, a spus el.

Politica