Conecteaza-te cu noi

Actualitate

VIDEO. Pompierii olteni au salvat de la înec un copil de 10 ani

Publicat

pe

înecat în Jiu

Un băiat de 10 ani, care se afla în pericol de înec, pe râul Olt, a fost salvat de pompierii Detașamentului Slatina. Copilul s-a menținut la suprafața apei, dar nu mai putea ajunge pe uscat.

Pompierii au primit alarma luni, în jurul orei 16.00, iar în cel mai scurt timp au fost direcționate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenție, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ, dar și echipaje de la poliție și jandarmerie. De asemenea, a fost alertată echipa de scafandri a ISU Olt.

Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafața apei, dar nu mai putea ajunge în siguranță pe uscat.

Salvare copil

Misiune contracronometru, încheiată cu succes de pompierii Detașamentului Slatina, care au reușit să salveze un minor aflat în pericol de înec, pe râul Olt. Alarma s-a dat în jurul orei 16.00, iar în cel mai scurt timp au fost direcționate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenție, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ, dar și echipaje de la poliție și jandarmerie. De asemenea, a fost alertată echipa de scafandri a ISU Olt.Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafața apei, dar nu mai putea ajunge în siguranță pe uscat.Cu ajutorul bărcii cu motor, pompierii l-au salvat pe copil, acesta fiind preluat de echipajele medicale. Minorul nu prezenta urme vizibile de traumă, avea temperatura corpului normală și prezenta dureri la umărul drept. Acesta a fost transportat la UPU Slatina, pentru investigații amănunțite.

Posted by ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro on Monday, 29 June 2020

Cu ajutorul bărcii cu motor, pompierii l-au salvat pe copil, acesta fiind preluat de echipajele medicale. Minorul nu prezenta urme vizibile de traumă, avea temperatura corpului normală și prezenta dureri la umărul drept. Acesta a fost transportat la UPU Slatina, pentru investigații amănunțite.

© 2022. Toate drepturile rezervate.