marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 26 iunie 2020. Peștii primesc vești proaste

Berbec

Berbecii sunt într-un impas. Cauza în care se află și care pare fără ieșire este strict cauzată de ei. Analizați-vă și redresați-vă comportamentul, iar problemele vor dispărea așa cum au apărut.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ceea ce pare a fi un eșec se va dovedi, în viitorul apropiat, un real succes. Astrologii vă sfătuiesc să mai insistați un pic, întrucât afacerea pe care ați pus-o pe picioare se va dovedi una care vă va realiza financiar pentru toată viața.

Gemeni

Curând vei descoperi care este cheia insuccesului tău. Astrologii spun că insuccesul de până acum este cauzat de o persoană din anturajul dumneavoastră. Această persoană se va retrage singură din viața dumneavoastră, iar zilele bune își vor face apariția.

Rac

O persoană vă cere ajutorul. Această persoană, cu timpul, va deveni un prieten de nădejde, pe care o să vă bazați și o să vă ajute la multe . Astrologii vă sfătuiesc să îi acordați tot sprijinul de care are nevoie, pentru că astfel vă veți ajuta pe dumneavoastră.

Leu

Este timpul să stați față în față cu partenerul și să vă spuneți unul altuia ce nu vă convine. Comunicarea este totul, iar astrologii spun că după această discuție relația dumneavoastră va devenui una de invidiat.

Fecioară

V-ați făcut speranțe cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Ați sperat degeaba, ajutorul nu mai vine. Puneți-vă mintea la contribuție și terminați ce ați început. Astrologii spună că totul va fi bine.

Balanță

Primiți vizita unui prieten. Acesta va zăbovi și peste weekend, lucru care nu vă displace deloc. Astfel, veți avea un sfârșit de săptămână cum nici nu visați.

Scorpion

Trageți tare la serviciu să predați proiectul ce v-a revenit să îl faceți. Îl terminați cu gândul la weekendul, respectiv la zilele libere ce urmează.

Săgetător

Săgetătorii se umplu de bani în urma unui proiect demarat cu ceva timp în urmă. După relaxarea condițiilor afacerea le merg strună, iar banii curg din toate părțile.

Capricorn

Pentru capricorni deja a început weekendul. Sunt relaxați la muncă. Au predat ce aveau de făcut, astfel că ultima zi a săptămânii o petrec alături de colegi, cu toții îngrijorați de epidemia de coronavirus care pare să revină în România.

Vărsător

Vărsătorii sunt obosiți după o săptămână de muncă, astfel că petrec seara alături de familie, bucuroși de zilele libere ce urmează.

Pești

Peștii primesc vești proaste. O rudă este bolnavă. Astrologii spun să nu vă îngrijorați pentru că persoana dragă va trece cu bine peste această problemă de sănătate.

Politica