Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Asistentă de la Spitalul Slatina, depistată cu COVID-19

Publicat

pe

O asistentă a Secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Aceasta se numără printre cele opt cazuri noi, raportate, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), informează realitateadeolt.net.

Asistenta a fost testată în laboratorul spitalului, la revenirea din concediul medical. O altă persoană confirmată cu corornavirus este contact cu o persoană din focarul de la Corabia, iar celelalte şase persoane s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică noul coronavirus.

Potrivit managerului Spitalului Slatina, Cătălin Rotea: „La nivelul Spitalului Slatina, noi am impus o politică şi angajaţii care stau mai mult de cinci zile în concediu medical sau de odihnnă sunt testaţi la revenire, pentru că nu ştim pe unde au umblat. Doamna respectivă a stat cinci zile în concendiu medical, dar n-a călcat în spital în ultimele 15 zile”.

În judeţul Olt sunt raportate 179 de cazuri de coronavirus, de la începutul pandemiei. 119 persoane s-au vindecat, 50 sunt în spital şi 10 au decedat.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.