vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Evaluarea Naţională în Gorj: 6 medii de 10

Șase tineri din județul  Gorj au obținut nota maximă la Evaluarea Naţională 2020. Aceștia sunt elevi de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” Tg-Jiu, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Tg-Jiu, Școala Gimnazială „Constantin Savoiu” Tg-Jiu și Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” Tg-Jiu, dar şi un elev din Turceni şi un altul din Bărbăteşti.

Elevii și-au aflat notele printr-un nou system. Fiecare copil a avut un cod propriu, cu ajutorul căruia a aflat ce rezultate a obținut la Evaluarea Națională. Peste 3.000 de candidați au susținut anul acesta examenul clasei a VIII-a în județul Gorj.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a arătat încântat de rezultatele obținute de elevii din orașul pe care îl conduce, mai ales că Evaluarea Națională 2020 a mai multe medii de 10.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Patru medii de 10 la Evaluarea Națională la Târgu Jiu. Este vorba despre elevi de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Școala Gimnazială „Constantin Savoiu” și Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”. Anul trecut am avut o singură medie 10. Am insistat să investim în unitățile de învățământ pentru că educația este deosebit de importantă pentru orice localitate. Este vorba despre viitorul orașului nostru și iată că acest viitor încape pe mâini sigure. Depinde numai de noi să netezim drumul acestor copii minunați, să-i îndrumăm, să le asigurăm toate condițiile pentru a-și descoperi potențialul.  Felicitări, dragii mei! Felicitări tuturor copiilor pentru rezultatele foarte bune la acest examen!”, a transmis primarul din Târgu Jiu.

Politica