marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Lelești s-a apucat de montat semne de circulație în localitate

Un tânăr din comuna Lelești a schimbat trei semne de circulație de pe un drum din localitate și s-a ales cu dosar penal. Silviu Popeangă ar fi făcut mai multe sesizări, pe parcursul a doi ani, în legătură cu circulația TIR-urilor pe un drum comunal. Acesta susține că din cauza traficului greu, mai multor case le-au crăpat pereții.
Se pare că, bărbatul și-a pierdut răbdarea, s-a dotat cu scule și beton și a montat singur un semn la intrarea pe drum, iar pe alte două le-a schimbat între ele.
Până să ajungă polițiștii la fața locului, localnicul revoltat a dat piept cu primarul. Edilul nu a scăpat de injurii și nici de acuzații grave, cum că ar avea o înțelegere cu unul din patronii firmei care deține autocamioanele care-i deranjează pe localnici.
„Am făcut și la Poliție și la Primărie să pună un semn de circulație cu restricție de 10 tone. Mi-au răspuns că există semnul. Dar unde există, arătați-mi-l dumneavoastră. Dacă nu ia nimeni măsuri, ce vreți să fac, să stau să mi se huroaie casa pe mine? Păi dacă Poliția și Primăria nu vor și sunt mână-n mână, că sunt tirurile lui Mărcuț, că a fost polițist și nu ia nimeni măsuri cu el”, le-a spus Silviu Popeangă oamenilor legii.

Politica