sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 18 iunie. Gemenii au șansa să își schimbe viața

Berbec

Cei aflați sub acest semn pot întâlni azi o persoană specială. Aveți șansa să participați la un eveniment foarte important, acceptați invitația și bucurați-vă de viață. Acolo veți putea comunica și împrietenii cu mai multe persoane.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii sunt chemați în ajutor de o persoană apropiată. Aceștia pot întâmpina probleme peste care vor trece cu greu. Dar din fericire veți avea parte de o vizită neașteptată din partea unei rude sau a unui amic, ceea ce vă va face să uitați de stres.

Gemeni

Nativii în Gemeni au luat decizia de a-și schimba viața radical. Acest lucru se datorează unor amintiri mai vechi sau din punct de vedere emoțional. Așadar, veți începe să mergeți pe un drum plin de oportunități. Totodată, și la nivel fizic veți avea parte de schimbări, fie ele de look sau de vestimentație.

Rac

Astrologii au vești bune pentru Raci. Aceștia vor avea parte de surprize din partea partenerului, iar modul în care vă va surprinde va fi nemaipomenit. Bucurați-vă și apreciați gestul făcut.

Leu

Leii au nevoie de relaxare pentru că în următoarea perioadă trebuie să revină cu bateriile încărcate. Încercați să limitați expunerea în fața calculatorului sau a telefonului și odihniți-vă.

Fecioară

Pentru Fecioare ziua de joi vine cu o surpriză. Aceștia au ocazia de a se întâlni cu o persoană foarte apropiată, fie ea rudă sau amic. Stabiliți o nouă întâlnire și puteți vorbi despre planurile de viitor sau chiar o colaborare.

Balanță

Cei aflați sub semnul Balanță se vor îndrăgosti până peste cap. Aveți ocazia de să fiți invitați la o petrecere între prieteni, iar cineva vă va atrage atenția în mod special. Acest lucru vă permite să puteți pune bazele unei noi povești de dragoste.

Scorpion

Scorpionii pot fi implicați astăzi involuntar într-un proiect la serviciu. Din această cauză unii colegi s-ar putea să nu fie prea încântați și să de-a vina pe voi pentru o greșeală pe care nu ați comis-o. Încercați să dovediți că nu aveți legătură cu faptele întâmplate.

Săgetător

Pentru cei aflați sub semnul Săgetător ziua de astăzi este liniștită. Pe seară puteți să vă gândiți la un plan de schimbare în casă și să achiziționați noi obiecte.

Capricorn

Capricornii au parte și ei de surprize astăzi, însă pe plan financiar. Aveți șansa să câștigați la un joc de noroc sau chiar să fiți contactați cu privire la moștenirea unei averi de la o rudă îndepărtată. Este un motiv de bucurie, așa că nu ezitați să petreceți.

Vărsător

Vărsătorii sunt hotărâți să își ducă planul la bun sfârșit. Aceștia au posibilitatea de a încheia niște lucruri la servici sau legate de viața amoroasă. Fiți hotărâți și faceți ce considerați că e mai bine. Pe lângă asta este și o perioadă bună de a avansa în carieră.

Pești

Peștii au astăzi parte de o zi minunată. Aceștia au șansa de a primi o declarație de dragoste foarte emoționantă, care poate fi urmată chiar de o cerere în căsătorie. Bucurați-vă de moment și alegeți răspunsul care vă face fericit.

Politica