sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urologul Riza s-a sinucis

Urologul Mugur Riza s-a sinucis. Trupul neinsufletit a fost gasit de sotia doctorului. Barbatul s-a spanzurat intr-o anexa gospodareasca din Floresti.

In aceasta dimineata ar fi mers singur la locuinta din Floresti, iar pentru ca nu a mai raspuns la telefon, sotia a mers ca verifice daca totul este in ordine.

„În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului” – IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doctorul Mugur Riza a ajuns in atentia publica de mai multe ori in urma scandalurilor in care a fost implicat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova. El a avut mai multe conflicte cu colegii si conducerea unitatii medicale.

Politica