miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 iunie 2020. Probleme la locul de muncă pentru Tauri

Berbec

Te-ai putea confrunta cu o criză emoțională pe la mijlocul acestei zile, însă nu este nimic ce nu poți gestiona. Nu trebuie să creezi probleme din orice, mai ales că ar fi păcat să îți irosești energia.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Problemele de la locul de muncă se rezumă la faptul că anumite persoane încearcă să îți fure meritele. Nu e cazul să te superi, doar acordă suficientă înțelegere și toleranță.

Gemeni

Ai adunat în tine mai multe emoții, fie pozitive, fie negative. Cel mai important este să nu ții în tine, ci să le manifești într-o formă sau alta. Găsește o maniera pozitivă de a te exprima.

Rac

Dragostea nu este chiar ca în filmele americane romantice. Realitatea imediată arată că trebuie să fii răbdător, puternic și mai ales înțelegător.

Leu

Te vei lovi de oameni cu un ego extrem de mare, așa că amintește-ți să abordezi cu empatie astfel de persoane care apar în viața ta.

Fecioară

Nu mai încerca să afli ce îi motivează pe oameni. Asta nu îi va ajuta să se descopere mai mult. Ai mai multă răbdare cu persoanele din jurul tău.

Balanță

Păstrează conversațiile de complezență cu oamenii care nu îți sunt apropiați ție. De la cei dragi vei vrea să auzi părerile lor reale, nu informații despre starea vremii.

Scorpion

Nu îți mai face griji cu privire la ce s-ar putea întâmpla în viitor. Chiar dacă vei duce sau nu la bun sfârșit un plan, important este că ai depus efortul în acea direcție.

Săgetător

Începutul de săptămână vine cu o promisiune pe care trebuie să ți-o faci ție: Nu mai duce războiul altora, le ai și tu pe ale tale!

Capricorn

Ai parte de o zi excelentă! Șeful tău cel mare, care aproape nici nu știa de existența ta înainte, te invită în birou să te anunțe că ai fost promovat.

Vărsător

Ești distras la locul de muncă de diverse conversații pe care le au colegii tăi. Ar fi bine ca atunci când vii acasă să te relaxezi, vei avea nevoie.

Pești

Timpul marilor victorii încă nu a sosit. Este bine să ai în vedere faptul că pentru binele carierei tale, va trebui să muncești din greu.

Politica