joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a mai rămas cu doi pacienți infectați cu COVID-19

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea a anunțat, marți, că în unitatea medicală mai erau internate doar două persoane confirmaţi cu noul coronavirus. Potrivit reprezentanților SJU, unul dintre pacienți prezintă o formă uşoară a bolii, iar cel de-al doilea pacient este internat la ATI, fiind neventilat mecanic.

Tot marți, la nivelul județului Vâlcea erau 31 de cazuri confirmate pozitiv, potrivit informațiilor oficiale. Totuși, în carantină instituţionalizată au rămas 6  persoane, însă în izolare la domiciliu se află nu mai puţin de 1.538 de vâlceni. Din totalul de 31 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei în Vâlcea, 24 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Până pe data de 2 iunie, pe teritoriul României au fost confirmate 19.517 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

1279 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

„Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20”, transmit autoritățile.

Politica