joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fântânile arteziene din Târgu Jiu au fost pornite! Romanescu: „Pericolul infectării rămâne ridicat”

Autoritățile locale din Târgu Jiu au decis să repornească fântânile arteziene din oraș. Primarul municipiului îi îndeamnă pe cetățeni să rămână responsabili, pentru că pericolul infectării cu COVID19 rămâne la fel de mare, chiar dacă restricțiile de circulație s-au mai relaxat.
„Având în vedere că unele restricții impuse de lupta împotriva noului coronavirus au fost retrase, iar cetățenii au început să petreacă o bună parte din timpul liber prin oraș, am decis să pornim fântânile arteziene din Târgu Jiu. Din păcate, pandemia nu a luat sfârșit, iar pericolul infectării rămâne ridicat. De aceea, este bine să fim la fel de responsabili ca și până acum și să respectăm recomandările specialiștilor. Dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de aceste zile calde. Primăria Municipiului Târgu Jiu va continua să ia măsuri în ceea ce privește limitarea răspândirii virusului. Vă doresc tuturor o săptămână liniștită”, a anunțat Marcel Romanescu.
În Târgu Jiu s-au pregătit străzile pentru ieșirea oamenilor. Înainte de ridicarea Stării de Urgență, Piața Centrală, trotuarele și spațiul pietonal din centrul municipiului, dar și aleile Parcului Municipal au fost curățate de mica autoutilitară.
„Am pus la treabă cea mai nouă achiziție a Primăriei Târgu Jiu. Piața Centrală, trotuarele și spațiul pietonal din centrul municipiului, dar și aleile Parcului Municipal au fost curățate de mica autoutilitară care va intra, în această perioadă, în cartiere. O veți vedea în curând printre blocuri, urmând să fie curățate toate cartierele după un program bine stabilit, alături de cea de a doua utilitară, mult mai mare, care va curăța străzile principale”, a transmis primarul.

Politica