sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Covid-19 la Protectia Copilului

Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. El a intrat in contact direct cu polițistul din Carcea, diagnosticat cu noul coronavirus.

„Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta. Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie.
Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj, au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2.” – Prefectura Dolj

                Instituția Prefectului – Județul  Dolj

Politica