marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat de 89 de ani, cel de-al doilea deces de coronavirus în judeţul Vâlcea

Județul Vâlcea a înregistrat cel de-al doilea deces de coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 89 de ani. Se pare că acesta este chiar tatăl unei asistente de la ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, scrie gazetavalceana.ro. Femeia a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19. Potrivit unui comunicat emis de SJU Vâlcea, bătrânul a murit în cadrul Secţiei Boli Infecţioase, el fiind cunoscut cu afecţiuni preexistente (AVC, Diabet zaharat, insuficienţă cardiacă).
În momentul în care cel de-al doilea deces a fost anunțat, în Vâlcea, 189 persoane se aflau  în centrele de carantină din județ, iar 148 de persoane erau în izolare și monitorizate la domiciliu. Totodată, se contorizaseră 22 de cazuri de persoane infectate cu COVID -19 de la debutul pandemiei.
DSP Vâlcea a dispus măsura izolării a 5 agenți de poliție, care au intrat în contact cu detașamentul de jandarmi din județul Dolj, în cadrul căruia au fost diagnosticate pozitiv mai multe persoane. Zilele acestea urmează să fie testați toți angajații structurilor MAI din județ care au intrat în contact cu echipele de jandarmi doljene.
Primul deces din cauza noului coronavirus în judeţul Vâlcea s-a înregistrat, marţi, 14 aprilie, fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani care suferea şi de alte afecţiuni.

Politica