marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

8 angajați ai unei fabrici de confecții din Caracal au fost depistați cu coronavirus. Fabrica a fost închisă

Joi, 23 aprilie, o femeie de 59 de ani, angajata unei fabrici de confecții din Caracal, a fost confirmată cu COVID-19. Alti 8 angajați ai fabricii, ce avuseseră contact direct cu femeia, au fost testați, iar pentru 7 dintre ei rezultatul a fost pozitiv pentru coronavirus.

Vineri seară fabrica de confecții a fost închisă și ceilalți 88 de angajați au fost plasați în izolare la domiciliu sub supraveghere.

Cei 7 angajați confirmați cu coronavirus sâmbătă, 25 aprilie, prezintă simptome ușoare și moderate ale bolii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma confirmării unui caz pozitiv Covid 19 în data de 23.04.2020 la o persoană angajată a unei fabrici de confecţii textile din Municipiul Caracal, internată, DSP Olt a declanşat o anchetă epidemiologică. În cadrul acestei anchetei au fost identificaţi, până în prezent, 8 contacţi direcţi, angajaţi ai fabricii, ce prezintă simptomatologie Covid 19.

Dintre aceştia, 7 angajaţi au fost declaraţi infectaţi cu virusul Covid-19, astăzi – 25 aprilie 2020, iar cel de-al 8-lea angajat a fost declarat negativ.  Cele 7 persoane confirmate pozitiv prezintă semne clinice de boală uşoare şi moderate, respectiv: disfagie, rinoree  si tuse, fiind internate în Spitalul Judeţan de Urgenţă Slatina“, a transmis Prefectura Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

În comunicat se specifică și faptul că s-a dispus deja efectuarea dezinfecției la locația fabricii.

Până la confirmarea celor 7 angajați, în Olt erau raportate 20 de cazuri, asta după ce a fost rectificată o raportare eronată din partea Grupului de Comunicare Strategică, care arăta apariția altor 3 cazuri.

Politica