vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

HOROSCOP 21 aprilie 2020. Racii sunt preocupați de cariera lor

Berbec Nimeni altcineva nu-ţi va oferi pe tavă roadele la care visezi cu ochii deschişi, ci chiar tu eşti iniţiatorul, inventatorul, creatorul, executantul acestor mari planuri. Apucă-te serios de treabă, nu renunţa nici în cele mai dificile momente, şi găseşte permanent noi şi noi idei creative care să te ducă mai repede la ţelul propus. Eşti persoana cea mai în măsură să ducă la îndeplinire un asemenea scop, pentru că, în fond, e interesul tău la mijloc şi l-ai ales în funcţie de puterile tale. Vrei, poţi, deci ce mai aştepţi?

Taur
Eşti extrem de sensibil înaintea unui eveniment cu un impact emoţional major asupra ta. Simţi că nu te mai poţi controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense şi se schimbă de la o oră la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum eşti bine şi zâmbeşti, peste o oră deja aluneci spre nesiguranţă. E un trac din ce în ce mai puternic ce pune stăpânire pe tine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu ştii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi şi tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atâta!

Gemeni
Priveşti lucrurile foarte obiectiv şi ai ocazia să îţi exprimi punctul de vedere în faţa altora care respectă deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecător, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru că lumea îţi recunoaşte calităţile din aceste domenii şi nu îţi pune la îndoială capacitatea de a analiza lucrurile corect şi de a extrage o concluzie cu care să fie toată lumea de acord. Cine îţi cere azi sfatul sau te roagă să intervii în treburile sale încurcate, are numai de câştigat, pentru că tu înţelegi exact situaţia, perfect pentru a oferi celor debusolaţi o cale dreaptă şi justă! Militezi pentru adevăr şi dreptate şi le scoţi la lumină foarte uşor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac
Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta nici azi fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua unor activităţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşită, pentru că mintea îţi merge brici şi orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă! Citeşte, învaţă, vorbeşte!

Leu
A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluţie eficientă care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere. Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere. Fii pregătit deci să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de peşte în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l laşi să aştepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

Fecioară
Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit în care ai nimerit. Te-ai înconjurat de oameni trişti, împovăraţi de probleme care discută pe un ton sumbru, fără să se poată agăţa de nimic bun din preajma lor. Degeaba gândeşti tu pozitiv dacă ceilalţi te monopolizează cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cât mai repede, ori încerci să le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Balanță
Cât timp judeci lumea corect, imparţial şi fără ton ridicat, vei avea relaţii armonioase cu oricine. Pune-te un pic în pielea celor cu care vorbeşti şi imaginează-ţi cum ar fi să ţi se vorbească de sus, să fii criticat, să ţi se analizeze toate detaliile în ceea ce faci şi îţi vei da seama că nu e deloc plăcut să intri în colimatorul altora. La fel trebuie să faci şi tu cu cei pe care îi azi în faţă, ca nu cumva să le pui o etichetă pe care nu o merită. Dacă reuşeşti să-i priveşti pe ceilalţi cu simpatie şi prietenie, căldura se va resimţi în modul în care vorbeşti cu ei şi ţi se va răspunde cu aceeaşi monedă.

Scorpion
Ai o senzaţie ciudată cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greşită. Totul vine din propria ta atitudine negativă despre tine, pentru că îţi vezi numai defectele şi slăbiciunile şi crezi că şi ceilalţi te văd la fel. Nimeni nu are cum să-ţi vadă aceste puncte sensibile dacă tu nu le scoţi atâta la iveală, ca atare învaţă să arăţi ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Dacă tu te plângi întruna de cât de imperfect eşti, cum ai vrea ca ceilalţi să spună exact pe dos? Începe să te apreciezi tu însuţi mai mult aşa cum eşti şi aceasta se va oglindi şi în felul în care te respectă ceilalţi.

Săgetător
Apreciezi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei te simţi cu un pas mai în faţă sau cu un cap deasupra. Simţi că e motiv de mândrie să fii primit în preajma celor cu mai multă experienţă, care ştiu mai multe şi de la care ai putea învăţa o mulţime de lucruri utile. Fă tot posibilul să stai în preajma celor mai în vârstă, pentru că vei încheia ziua cu un sentiment de respect atât faţă de ei – recunoscându-le astfel rolul în ceea ce te preocupă – cât şi faţă de tine, pentru că ai mai acumulat ceva înţelepciune alături de ei.

Capricorn
Eşti în faţa unei situaţii în care e nevoie de viteză, de reacţii prompte. Nu ai voie nici să prelungeşti lucrurile mai mult, nici să dai totul peste cap intrând în panică. E nevoie de o intervenţie rapidă din partea ta, deci fii pregătit pentru o schimbare majoră în program. Ai toate resursele pentru a reuşi, pentru că, atunci când eşti un pic strâns cu uşa, nu-ţi pierzi cumpătul, ci îţi pui şi mai bine ambiţia la treabă pentru a acţiona cum trebuie. Aşa faci şi azi şi vei fi mândru de intervenţia ta rapidă, care îţi va deschide pe neaşteptate o direcţie nouă de mers.

Vărsător
Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor tale, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie faţă de tine. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relaţie ce părea să evolueze bine, ca atare ai grijă încotro duci discuţiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspăt începute.

Pești
Nu încerca să pari altcineva decât eşti, pentru că se va vedea de la o poştă că porţi o haină care nu te reprezintă. Încerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu eşti deloc aşa, ca atare ar fi mai bine să îţi admiţi adevărata faţă fără să te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu să porţi o mască falsă? Alţii vor mirosi că nu eşti aşa şi mai rău te vor ataca în astfel de situaţii. Ai tendinţa de a aborda o imagine înşelătoare care, într-o zi, şi pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine să te împaci cu cel care eşti şi să fii tu, aşa cum eşti, cu bune şi rele.

Politica