sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Screciu: „Era cât pe-aici să mă întorc la Craiova”

Jucătorul vândul la Genk a prins 10 minute în acest sezon în liga a doua din Belgia, unde a fost împrumutat

În vară se împlinesc 2 ani de când Vladimir Screciu a fost vândut de Mihai Rotaru cu 2 milioane de euro la Genk. De atunci, jucătorul ce a cochetat cu loturile naționale de juniori a prestat doar 10 minute, în liga a doua belgiană pentru Lommel, echipă unde a fost împrumutat tocmai pentru a avea meciuri în picioare. A intrat un minut în meciul cu Berschoot și nouă contra celor de la Roeselare.
Măcinat de accidentări o dată cu venirea în Belgia, Screciu e apt fizic de mai bine de 5 luni. Fostul jucător al CSU a povestit la postul de televiziune Oltenia TV situația în care se află: „Lommel a intrat în insolvenţă, salariile se iau din ce dă guvernul, jucătorii nu au vrut să se mai antreneze, dar asta nu mă afectează pe mine, fiindcă oricum am programul de pregătire de la Genk. Nici la Lommel n-am jucat prea mult, mi-a luat timp să mă acomodez, deşi am acceptat să merg în liga a doua tocmai pentru a juca mai mult. Am avut şi multe accidentări, dar de 5 luni nu am mai avut nimic şi eram dornic să joc”.
Screciu a mărturisit că în fereastra de transferări din iarnă „era cât pe-aci să mă întorc la Craiova, însă totul s-a sucit pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc! Nu sunt sigur că la Craiova aş fi titular, dar aş avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fii singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate echipa din suflet”.  

Politica