miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Încă două persoane diagnosticate cu noul coronavirus

Încă două persoane din Olt au fost confirmate ca purtătoare de coronavirus: un bărbat din Drăgănești-Olt și o femeie din Sârbii Măgura.

Ambii au fost internați la Spitalul Gerota din București, ulterior trimiși acasă în autoizolare. În total, la nivelul județului Olt au fost înregistrate cinci cazuri de persoane infectate cu coronavirus, potrivit olt-alert.ro

Bărbatul din Drăgănești-Olt are 53 de ani și a fost internat la Spitalul Gerota.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a fost testat negativ în două rânduri și trimis acasă în autoizolare. Al treilea test a ieșit, însă, pozitiv, astfel că a fost dus și internat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Același parcurs l-a avut și femeia din Sârbii Măgura, de 72 de ani.

„Am înțeles că ar fi fost internată la un spital din București și că a fost trimisă acasă, la izolare. I-au fost recoltate probe și rezultatul a fost pozitiv”, a declarat un reprezentant al Primăriei Sârbii Măgura.

În Olt au fost confirmate cinci cazuri de COVID-19: un bărbat de 53 de ani, un tânăr de 25 de ani, un copil de un an și două luni, transferat luni de la Spitalul Slatina la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București și cele două cazuri descoperite azi.

De asemenea, în autoizolare se află 1.826 de persoane, iar în carantină 189 de oameni.

Politica