vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Nord Craiova a pierdut la FIFA în fața angajaților lui Rotaru

Suporterii de la Peluza Nord Craiova au pierdut la FIFA în fața angajaților lui Mihai Rotaru, dar înfrângerea nu a contat, pentru că totul a fost spre binele Spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Craiova. Fotbalul s-a mutat pe consolă peste tot în lume, iar fanii olteni și-au unit forțele cu clubul și au strâns peste 12.000 mii de euro din bilete virtuale.

Scorul a fost 5-3 pentru club, care i-a avut la butoane pe Dan Buzărnescu și pe Mihai Roman. Aceștia au jucat cu rezervele, în mare parte. Singurii titulari din viața reală au fost Koljic și Pigliacelli. De partea cealaltă, suporterii nu au uitat de episodul nefericit legat de portarul italian și nu l-au pus pe Mirko nici pe banca de rezerve.
„Este vorba de medicii noștri, de pacienții noștri, de noi toți! Lupta este abia la început. Stai în casă cât de mult poți, fi parte din soluție, nu din problemă”, au scris fanii pe rețelele de socializare.
Echipa suporterilor: Popescu – Vlădoiu, Bălașa, Cosic, Bancu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Mihăilă, Ivan, Roman.
Echipa clubului: Pigliacelli – Mățel, Gardoș, Dielna, Vătăjelu – Constantin, Qaka, Ivanov, Bărbuț, Koljic, Baiaram.
„Nu am câștigat noi, nu a pierdut Peluza Nord. Victoria le aparține celor de la Spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Craiova”, a fost comunicatul oficial al clubului.
Meciul caritabil de FIFA dintre Peluza Nord Craiova și clubul lui Rotaru a dus la vânzarea a 4.704 bilete virtuale, adică 60.710 lei. Suma va merge către Spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Craiova.

Politica